Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAK PAŽNJE

U Vinkovcima HNS dijelio srca u povodu Valentinova

srca,valentinovo,portal
Sanjin Strukić/PIXSELL
14.02.2013.
u 20:06

Članice vinkovačke Ženske inicijative promovirale su akciju dijeljenjem crvenih srdaca

Podjelom HNS-ovih srdaca u središtu Vinkovaca, obilježavanju Valentinova priključila se Ženska inicijativa Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, podružnica Vinkovci.

– Poruku ljubavi, prijateljstva, naklonosti i pozitivnih osjećaja članice Ženske inicijative, u dobrom društvu ostalih članova, prigodno su poslale podjelom simboličnih darova sugrađanima koji su tijekom poslijepodneva odlučili prošetati se središtem Vinkovaca – kaže Ivo Bikić, povjerenik vinkovačke podružnice HNS-a liberalni demokrati.

Ovom prigodom istaknule su svoju potporu globalnoj kampanji „Milijarda ustaje“ usmjerenoj na borbu protiv nasilja nad ženama. Prema podacima UN-a, jedna od tri žene na planetu tijekom života bit će silovana ili pretučena, iz čega proizlazi da će milijarda žena na svijetu pretrpjeti neki od oblika zlostavljanja. Najveća globalna kampanja do sada provodila se istovremeno diljem Hrvatske, a prate ih plesne akcije po većim hrvatskim gradovima. Članice vinkovačke Ženske inicijative promovirale su akciju podjelom crvenih srdaca razmjenjujući s građanima informacije o potrebi tolerancije i ljubavi u svim područjima života.

>> Tko kome fali – poruka zaintrigirala Zagrepčane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije