Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija razriješila nekoliko slučajeva

U Varaždinu ukradena četiri automobila, jedan izgorio

Policija - Zadar
Dino Stanin/PIXSELL
27.11.2019.
u 11:41

Mladić star 23 godine osumnjičen je da je 2. studenog na neograđenom parkiralištu u Optujskoj ulici u Varaždinu ukrao automobil i odvezao se u Petrijanec, gdje je sletio s makadamskog puta. Automobil se prevrnuo i zapalio

Policija je u Varaždinskoj županiji razriješila nekoliko slučajeva krađa automobila. Službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom koji je 26. studenog u Dravskoj ulici u Sračincu ukrao osobno vozilo u vlasništvu 30-godišnjaka. Automobil je istog dana pronađen u Gornjem Kuršancu u susjednoj Varaždinskoj županiji.

Mladić star 23 godine osumnjičen je da je 2. studenog na neograđenom parkiralištu u Optujskoj ulici u Varaždinu ukrao automobil i odvezao se u Petrijanec, gdje je sletio s makadamskog puta. Automobil se prevrnuo i zapalio. Automobil je ukraden i u Ulici Josipa Kozarca u Varaždinu 24. studenog, a za krađu je također osumnjičen dvadesettrogodišnjak (policija ne navodi radi li se o istim počinitelju).

Vozilo je naknadno, istog dana, pronađeno u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Istog dana ukraden je i automobil u varaždinskoj Ulici Ivana Meštrovića, a pronađeno je ubrzo u Gornjem Vratnu. Za tu se krađu sumnjiči 20-godišnjak.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:50 27.11.2019.

Samo za čitatelje s crno-bijelim televizorima:.. Da, radi se o pripadnicima jedne određene manjine, koju nećemo imenovati... Kod Gornjeg Vratna jedno je od njihovih naselja, kod Kuršanca isto takvo. Iz dana u dan rade sve gore stvari, sve češće ii sve drskije. I svi guraju glavu u pijesak i šute o rastućem problemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije