Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao bračni par

BMW-om sletio s ceste i udario u bor. Dvoje mrtvih vatrogasci izvadili iz automobila

Prometna Biograd
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/13
11.06.2015.
u 22:02

Prema prvim neslužbenim informacijama smrtno je stradao bračni par iz jednog sela kod Biograda.

U teškoj prometnoj nesreći u 20.12 sati u mjestu Jankolovica kod Biograda dvije su osobe smrtno stradale.

S državne ceste 503 sletio je osobni automobil BMW zadarskih registarskih oznaka.  Mještani sela, i to više njih, su nam rekli da je stradao bračni par koji se vraćao iz jednog sela kući u Biograd.

Na mjestu nesreće smo vidjeli da je BMW udario u bor pokraj ceste i nagađa se da je vozač izbjegavao jedno vozilo iz suprotnog smjera, te da je do prometne nesreće došlo nakon pretjecanja traktora na cesti.

Još uvijek nije potvrđeno koje je od dva vozila pretjecalo traktor, a uslijed čega je stradali vozač BMW-a na poslijetku udario u bor sa strane ceste.

Prednji dio automobila potpuno je smrskan, a vatrogasci su izvadili iz automobila tijela poginulih. Policija je ogradila cijelo područje i zaustavila promet.

>> Nesreća kod Petrinje: Poginuo 24-godišnji suvozač na motociklu

>> Teretnjak naletio na auto, poginuo jedan čovjek

Komentara 22

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
23:06 11.06.2015.

Smijesno je ovo kako u naslovu stavljate bombasticno BMW naziv radi vise klikova,bas me zanima da se toyotom zabio da li bi isto napisali ime tvrtke.. Novinaru, ima bmw-a i po 500 eura u oglasima

KU
Kurciban
00:11 12.06.2015.

Nebitno je šta su vozili. Jadni ljudi.

HE
hermet
21:47 11.06.2015.

Opet "ilustracija"... Nisam ni mislio da će murja doći na uviđaj biciklom ili zapregom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije