Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PREMINULIH

Drama u Osijeku: Sumanuto napao dvoje ljudi pa si zabio nož u vrat: 'Čula sam vriskove'

Napad u Osijeku
24sata
07.11.2020.
u 20:37

Sve troje je odvela Hitna pomoć, a policija je ogradila i čuva mjesto događaja.

Danas oko 18 sati došlo je do incidenta u Osijeku. Naime, policija je potvrdila napad, ali glasnogovornik nije želio iznositi detalje, već je rekao kako nitko nije poginuo. 

- Oko 18 sati čula sam vriskove ispred zgrade u Trpimirovoj ulici u Osijeku. Izašla sam i vidjela tinejdžericu kako vrišti kraj žene koja leži na pločniku u lokvi krvi. Kraj njih je bio i muškarac. Prepala sam se i pobjegla u stan da nazovem policiju. U taj tren su došli Hitna pomoć i policija i odvezli ranjenu ženu i tu djevojku, ispričala je susjeda za 24sata

Kako se neslužbeno doznaje, žena je sa kćeri izašla iz zgrade i do nje je dojurio muškarac koji je netom prije toga sjedio u obližnjem kafiću. Prema onome što govore gosti kafića, čekao ju je sat vremena i pio pivu, i gledao prema ulazu zgrade. Čim se pojavila, odmah je izletio van. Ubo ju je u predio slabina, a muškarca koji joj je bio u pratnji ubo je u but. A onda je na kraju i sebe nožem ubo u vrat.

Sve troje je odvela Hitna pomoć, a policija je ogradila i čuva mjesto događaja.

"Svi ozlijeđeni prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek gdje im je pružena liječnička pomoć. Očevid na mjestu događaja obavit će očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske. Po završetku očevida i kriminalističkog istraživanja Policijska uprava osječko-baranjska će o svim relevantnim činjenicama izvijestiti javnost", priopćili su iz tamošnje policije. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
21:05 07.11.2020.

Kad Balkanac ljubi...

LI
Linomedo
00:09 08.11.2020.

Da li je žena bila sa kćerkom ili sa drugim muškarcem? Pročitajte tekst prije nego što ga objavite

BA
Barbasmora
15:07 08.11.2020.

Mora da je velika i iskrena Cro Ljubav! Za uvik !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije