Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

U sudaru škode i motocikla kod Bjelovara poginuo 18-godišnjak

policija nesreca pjesak
Grgo Jelavić/Pixsell
01.08.2011.
u 21:48

U teškoj prometnoj nesreći u blizini Bjelovara smrtno stradao mladi motociklist iz Velikog Trojstva

Večeras oko 19,30 sati u Vinogradskoj ulici u Šandrovcu nedaleko Bjelovara poginuo je motociklist. Do nesreće je došlo u Vinogradskoj ulici u blizini kućnog broja 10 gdje su se sudarili osobni automobil i motocikl.

Krećući se iz pravca Podravine najvjerojatnije neprilagođenom brzinom motociklist se u oštrom zavoju zabio u škodu fabiju zagrebačkih registarskih oznaka koja je dolazila iz suprotnog smjera i kojom je upravljao 35-godišnjak iz Zagreba. Od siline udarca nesretni motociklist na mjestu je preminuo.

Premda policija još uvijek nije željela otkriti identitet poginulog, neslužbeno doznajemo da je riječ o 18-godišnjem N.K. iz obližnjeg Velikog Trojstva. Premda su na mjesto događaja osim policijskih službenika odmah izašli istražni sudac Županijskog suda u Bjelovaru i predstavnica državnog odvjetništva, više pojedinosti o nesreći znat će se tek sutradan.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:18 01.08.2011.

joj opet škoda zubak je napravio dobar posao,al te škode treba zabranit da se voze po cesti naravno samo miliciji ostavit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije