Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražuju se okolnosti slučaja

Na intenzivnom liječenju: Otkriveno stanje bebe koja je s teškim ozljedama primljena u riječku bolnicu

Rijeka: Konferencija za medije povodom početka rada pedijatrijske Post COVID ambulante
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
02.02.2024.
u 09:38

Beba je prebačena u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da ima frakturu lubanje.

Četveromjesečna beba iz Pule koja je primljena u srijedu u bolnicu s frakturom lubanje trenutno je u stabilnom stanju, javljaju iz riječke bolnice za 24sata.
 
"Možemo vas informirati da je beba stabilno, uz nastavak mjera intenzivnog liječenja. Multidisciplinarni tim stručnjaka koji je prati za sada nije indicirao eventualni operativni zahvat" rekli su jutros iz KBC-a Rijeka.
 
 
Podsjetimo, u pitanju je beba koja je u srijedu poslijepodne s teškom ozljedom glave primljena u Opću bolnicu Pula. Beba je potom prebačena u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da ima teže ozljede. I dalje se provjeravaju sve događaja u kojem je ozlijeđena, a jedan je i loše zdravstveno stanje majke, pa nije isključeno da je pala s djetetom ili da joj je dijete ispalo iz ruku. 
 
VIDEO: Vakula objavio dugoročnu prognozu: Evo što nas čeka u sljedećim mjesecima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije