Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ISTRI

Kako je beba zadobila teške ozljede? Policija provodi istragu, ispitani roditelji, otkriveni novi detalji

Rijeka: Konferencija za medije povodom početka rada pedijatrijske Post COVID ambulante
Goran Kovacic/PIXSELL
01.02.2024.
u 11:42

Za sada nema sumnje u to da je u ovom slučaju počinjeno neko kazneno djelo.

Vještak sudske medicine mora utvrditi na koji je način ozljede zadobila 4-mjesečna beba koja se u ovim trenucima nalazi na intenzivnom liječenju u riječkoj bolnici. Kada se utvrdi mehanizam nastanka ozljeda, bit će moguće rasvijetliti cijeli ovaj tragičan slučaj.

U pitanju je beba koja je u srijedu poslijepodne s teškom ozljedom glave primljena u Opću bolnicu Pula. Istražitelji provjeravaju sve okolnosti događaja u kojem je ozlijeđena, a jedan je i loše zdravstveno stanje majke, pa nije isključeno da je pala zajedno s djetetom ili da joj je dijete ispalo iz ruku, piše N1.

Za sada nema sumnje u to da je u ovom slučaju počinjeno neko kazneno djelo.

Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, policija je u srijedu oko 15:30 dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave, odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu. Neslužbeno se doznaje da je četveromjesečna djevojčica stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu, gdje je u jedinici intenzivnog liječenja.

VEZANI ČLANCI:

Ništa, od ranije, ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog sela, pa je sve vjerojatnija verzija prema kojoj je dijete stradalo zbog stanja u kojem je bila majka. Osim vještačenja, u tijeku su i razgovori sa svim članovima obitelji.

VIDEO Autobus u centru Rijeke naletio na pješakinju

Komentara 1

MA
marijanka
12:25 01.02.2024.

vjerujem da je bio nesretni slucaj.Ali neka majka kaze sto se desilo da olaksa svima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije