Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE POLICIJA

Stravičan zločin u psihijatrijskoj bolnici na Rabu: Nasmrt pretukao drugog bolesnika, uhićen je

Rijeka: Predstavljanje 6 novih vozila Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije
Goran Kovacic/PIXSELL
01.02.2024.
u 10:54

"Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno ni agresivno ponašanje. Očevid je u tijeku", javili su iz bolnice.

Policija je sinoć zaprimila dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno mrtvo tijelo muške osobe.
 
Očevid je u tijeku, a u službene prostorije policije priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem. Točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenice ovog događaja, javila je policija.

O cijelom slučaju oglasila se i Specijalna psihijatrijska bolnica Insula, koja je potvrdila da je došlo do ubojstva.

"Dana 31. siječnja u 20:55 dogodio se tragičan događaj prilikom kojeg je, nakon kratkog verbalnog sukoba, bolesnik s nekoliko udaraca šakom udario subolesnika i nanio mu teške ozljede. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP-a, bolesnik je preminuo. Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno ni agresivno ponašanje. Očevid je u tijeku", naveli su.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Autobus u centru Rijeke naletio na pješakinju

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:12 01.02.2024.

Ubojicu treba čim prije smjestiti u psihijatrijsku bolnicu na liječenje...hmm

DA
darwil
11:47 01.02.2024.

Pa takav slučaj se u bolnici nije desio unatrag 5o god bi rekao Plenki pa je beznačajan.Ali još gori slučajevi se dešavaju svakodnevno vani,bih rekao ja.

Avatar barba_barba
barba_barba
14:25 01.02.2024.

Počinitelj navodno otprije poznat policiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije