Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do ponedjeljka

U Srbiji od sutra na snazi oštre mjere: Većina djelatnosti se zatvara

Srbija ponovno ide u zatvaranje, radit će tek prehrambene trgovine, ljekarne i benzinske postaje
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/3
16.03.2021.
u 10:15

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je nove mjere dodajući kako se neće uvesti policijski sat te da će se u ponedjeljak znati hoće li se mjere produljiti

Stožer za borbu protiv koronavirusa u Srbiji usvojio je nove, oštrije mjere. Većina djelatnosti zatvara se sutra, 17. ožujka, a mjere će na snazi biti do ponedjeljka. 

Od sutra će se početi primjenjivati ​​mjere koje su inače vrijedile prošli vikend, odnosno neće raditi ništa osim prehrambenih trgovina, ljekarni i benzinskih postaja. Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je nove mjere dodajući kako se neće uvesti policijski sat te da će se u ponedjeljak znati hoće li se mjere produljiti, prenosi Blic

Prema njezinim riječima, očekuje se da će cijepljenje uskoro dati rezultate, iako se neće uskoro moći proglasiti pobjeda. Također, apelirala je na građane da se cijepe.

- Svakodnevno se za cijepljenje prijavi između 10.000 i 12.000 ljudi, ali imamo i punktova na kojima se imunizacija provodi bez zakazivanja - rekla je Brnabić.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Komentara 6

SI
sisavac
11:16 16.03.2021.

ni jedna mjera ograničavanja kretanja nije polučila očekivane rezultate. tamo gdje nije bilo lockdowna imali su istu zaraženost, iste valove, pikove.

NE
Nepokolebljiv
14:47 16.03.2021.

Nesta tu ne odgovara vjestima u medijima! Pola stanovnistva Srbije cjepljeno a zaraza se siri jos brze??? Ili je laz o broju cjepljenih, ili je laz o sirenju bolestine ili je cjepivo magareca pisaka i nema utjecaja na bolestinu. Vecina je cjepljena ruskim cjepivom sto ga je donirao predsjednik Putin a poto slijedi velebno kinesko cjepivo. Nadu mi daje cinjenica da se Vedrana Rudan cjepila u Srbiji pa je dobra vjerojatnost da ce vulgarusa gecrknuti!

MP
miroslav.petkovic.7564
12:27 16.03.2021.

Uzimali su puno Kineskog cjepiva koje je je efektivni 65% zatim Astra Zeneca Pfizer.. Malo Sputnjika V...Samo Sputnjik V dolazi u obzir. Ovdje u Rusiji cjepilo se Sest mil ljudi dvi doze primilo preko tri miliona.Pretezno cjepljenje u Moskvi Stt Peterzburg i vecim gradivin di je epidemija izrazen.Ovdje je Eoplemija u totalnom padu.Nesto vise od devet tisuca dnevno tj sest stanovnika na sto tisuca ljudi...Sta kazu domaci amerikanci vrsni Virolozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije