Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČINAČKA SKUPINA

U Splitu otkriven trojac koji je prodavao drogu: Dvoje je uhićenih, jedan je od prije u zatvoru

U Splitu u stanu pronađen mrtav muškarac
Milan Sabic/PIXSELL
20.03.2024.
u 16:20

U kriminalističko istraživanje usključeni su policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Splitu, kao i Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Dvije osobe uhićene su u Splitu u sklopu istrage koja se provodi nad organiziranom skupinom koja je proizvodila i prodavala droge, objavila je ove srijede splitsko-dalmatinska policija, dok se još jedan osumnjičeni od ranije nalazi u zatvoru.

U kriminalističko istraživanje usključeni su policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Splitu, kao i Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, i to zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.
 
- Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici će biti predani pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> GALERIJA U Međimurju pronađena droga Galaxy: Prijavljeno 13 osoba, ima i uhićenih

U Splitu u stanu pronađen mrtav muškarac
1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije