Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretresli im kuće

U Splitu i Trilju uhićena tri dilera, a kažnjeni i njihovi kupci

Foto: PU splitsko dalmatinska
23.01.2020.
u 13:50

Prvi slučaj zabilježen je u Splitu gdje je uhićen 59-godišnjak koji je u stanu imao 12,4 grama heroina, digitalnu vagu za precizno mjerenje i 4900 kuna za koje policija sumnja da je zaradio prodajom droge.

Splitska i sinjska policija uhitila je tri preprodavača heroina, marihuane i amfetamina koje je nakon završenog kriminalističkog istraživanja odvela pritvorskom nadzorniku, doznaje se u policiji.

Prvi slučaj zabilježen je u Splitu gdje je uhićen 59-godišnjak koji je u stanu imao 12,4 grama heroina, digitalnu vagu za precizno mjerenje i 4900 kuna za koje policija sumnja da je zaradio prodajom droge. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja prijavljena su i dvojica njegovih kupaca jer im je tijekom siječnja prodao heroin koji im je pronašla policija.

Gotovo u isto vrijeme sinjska policija istraživala je tri mladića, od kojih su dvojica osumnjičena za preprodaju droge. Slučaj su otvorili u srijedu kada su od 21-godišnjaka oduzeli 1,5 grama amfetamina, 64 grama marihuane i dvije digitalne vage za precizno mjerenje koje je imao u kući na području Trilja.

Od 20-godišnjaka su prilikom pretrage kuće, također na području Trilja, pronašli 25,4 grama marihuane.

Policija je izvijestila kako sumnja da su dvojica kod kojih je pronađena droga prodali amfetamin i marihuanu 21-godišnjaku, kojeg su prethodno zatekli u Trilju s 1,1 gram amfetamina i 0,6 grama marihuane te ga prekršajno prijavili.

Komentara 6

PR
predator57
14:20 23.01.2020.

Samo???? A jesu se naradiliiiiii. Uhvatili 1 promil, a veliki financiraju svoju slobodu i tržište.

ZD
zg_dubrava
14:18 23.01.2020.

jake dilere hvataju..nakon onog u Splitu nabijaju statistiku sa glupostima dok od pravih igrača uzimaju lovu.

MO
modovisisajteMaraschino
19:38 23.01.2020.

dečki se zeznuli i ušli sa sićom na nečiji teritorij

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije