Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 -1°C
 • Avatar neidemdalje
  neidemdalje:

  evo jedan lijep primjer kako neki rade u ovoj državi... pošalje mi obavjest hzzo da dođem po karticu dopunskog osiguranja ... ja im odgovorim da ja nemam njihovo osiguranje , nakon nekoliko mjeseci mi pošalju obavijest za dug prema dopunskom ... prikaži još! osiguranju , ja im ponovo odgovorim da nemam njihovo dopunsko , da ga nikad nisam tražio a da sam ga zadnji put koristio prije 4 godine dok sam bio u sustavu morh-a koji je i plaćao dopunsko osiguranje.. nakon toga mi dolazi opomena pred ovrhu i ja odlazim tamo da im ponovim sve ovo ali odgovor koji sam dobio je bio da ću u rješenju za ovrhu imati na raspolaganju pravnu zaštitu tako se uskoro vidimo na sudu... naravno trošak svega ovoga će snositi porezni obveznici...

 • emin87:

  Zbog čega se ne želi postići ekonomičniji, učinkovitiji i moderniji ovršni postupak i kaznena odgovornost za one koji su izvukli lovu iz raznih afera uz uravnoteženu zaštitu i dostojanstva svih građana ove države.

 • šeka:

  imam samo jedno pitanje koliko te plačaju javni bilježnici i bilježnice i unatoć upozorenja E.K.opet si ih ugural u zakon.JADNO!

Još iz rubrike Vijesti

Incident u Ukrajini zbog dolaska putnika iz Kine
6
DRAMA U UKRAJINI

VIDEO Bijesna naoružana gomila dočekala Ukrajince iz Wuhana, sukobili se i s policijom

Patriot
NAKON SERIJE CILJANIH NAPADA

Turska dobiva moćno američko oružje

4
ZANIMLJIV PRINCIP

Zaustavili odlazak mladih, a gradonačelnik najavljuje: 'Slavonci više neće raditi za minimalac'

9