Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZEN U SPLITU

U restoranu u Makarskoj teško ozlijeđen 42-godišnjak: 'Ima po život opasne ozljede'

Makarska: Eksplozija u dvorištu ku?e oštetila auto, nema ozlije?enih
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.12.2023.
u 13:56

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o ozljedi glave. Policija provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti tog događaja.

Četrdesetdvogodišnji muškarac s teškim je i po život opasnim ozljedama zadobivenim u restoranu u Makarskoj primljen noćas u splitsku bolnicu, izvijestila je u nedjelju splitska policija, koja provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti tog događaja.

Dojava da je liječnička pomoć pružena muškarcu zaprimljena je oko 2:20, navodi policija u priopćenju.

Hospitaliziran je u splitskoj bolnici, gdje su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede, a, kako se neslužbeno doznaje, radi se o ozljedi glave, javlja policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Razorna tornada pogodila SAD: Šestero poginulih, uništeni domovi

Komentara 1

ST
Startrack
14:46 10.12.2023.

Pa bar napisite kao je ozljedjen. Tucnjava, pokliznuo se, doletio meteor kroz prozor paga udario u glavu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije