Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

U prometnoj nesreći poginuo 19-godišnji mladić, vozač bio pijan

hitna pomoć
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
18.08.2017.
u 11:23

Vozač osobnog vozila, putnik star 37 godina i vozač teretnog vozila su ozlijeđeni i prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu

U prometnoj nesreći jučer u 20.30 sati na državnoj cesti D-3 u Lužanu Biškupečkom u Varaždinskoj županiji poginuo je 19-godišnji  mladić iz međimurskog sela Brezja, putnik u osobnom vozilu kojim je pod utjecajem 1,71  promila alkohola u krvi upravljao 20-godišnji vozač.

Iz smjera Lužana Biškupečkog vozio je prema Presečnom i preko pune neisprekidane crte prešao je na lijevu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u prednji dio teretnog vozila kojim je upravljao 39-godišnji državljanin.

Vozač osobnog vozila, putnik star 37 godina i vozač teretnog vozila su ozlijeđeni i prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu.

Komentara 2

SU
subara
13:42 18.08.2017.

39 godisnji drzavljanin

GR
grodar
12:04 18.08.2017.

I pustit ce ubojicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije