Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabili se u mostić

Kći preminula u slijetanju motocikla kojim je upravljao njezin otac

policija
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
19.05.2015.
u 09:10

U oštri zavoj na cesti između Rakitnice i Ćurlovca otac je ušao prevelikom brzinom pa je motocikl marke Kawasaki sletio izvan kolnika i udario u betonski mostić

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.40 sati nedaleko od Virja u Koprivničko-križevačkoj županiji preminula je 27-godišnja djevojka, Bjelovarčanka D. K., suputnica na motociklu kojim je upravljao njezin 49-godišnji otac.

On je preživio i prevezen je u bjelovarsku bolnicu s ozljedama opasnima po život. U oštri zavoj na cesti između Rakitnice i Ćurlovca otac je ušao prevelikom brzinom pa je motocikl marke Kawasaki sletio izvan kolnika i udario u betonski mostić na prilazu obiteljskoj kući. Nesretna kći odmah je preminula.

Oboje su nosili kacige, ali udar je bio toliko jak da im to nije pomoglo. Zasad nema informacija o tome je li otac bio alkoholiziran jer se čeka nalaz analize krvi.

Preživi li, 49-godišnji Bjelovarčanin bit će suočen ne samo s činjenicom da je njegova prebrza vožnja usmrtila njegovu kćer nego i s kaznenom prijavom koju će policija, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, podnijeti državnom odvjetništvu.

>> Vozač Smarta poginuo u sudaru s autobusom

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:07 19.05.2015.

Prije mjesec dana policija upozorava vozace da dolazi ljepse vrijeme pa da malo pripaze na motocikle koji izlaze na cestu .Toliko o nasim zakonima i oni su sudonici u prometu i trebali bi se pridrzavati propisa a ne kao iskomplesirani ludjaci divljati po cestama .U 90% slucajajeva nastrada suvozac steta tako mladog zivota tragedija za obitelj velika .Sto se tice moga komentara prije nekoliko godina i sam sam osobno vozio djevojku na hitnu poslije udesa. Pametni motorista imao je opremu za voznju a povezao je djevojku cak i bez kacige normalno njemu nije bilo nista nakon udesa a ona se oporavljala mjesecima zato treba poostrit zakone pa nek se i oni pridrzavaju brzine a ne da nasa policija kaznjava bicikliste jer voze po nogostupu a ovima gleda kroz prste.

Avatar dosadni
dosadni
10:06 19.05.2015.

grozota, a i vozim svoje kćeri na motoru, sad me već pomalo strah

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
09:43 19.05.2015.

Kakav kre ten

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije