Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA KOD TOPUSKOG

Petero mladih izletjetlo s ceste, upali u kanal i udarili u stablo

policajci
Marijan Susenj/PIXSELL
11.02.2021.
u 11:04

U nesreći 18-godišnjakinja i 17-godišnjakinja su teže ozlijeđene, dok su vozač i ostale putnice zadobili lakše tjelesne ozljede

Pet mladih osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se jučer, 10. veljače oko 7.50 sati, dogodila u mjestu Hrvatsko Selo na području Topuskog.

Nesreću je izazvao 18-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, dok su se u vozilu kao putnice nalazile tri 18-godišnjakinje i jedna 17-godišnjakinja.

On je ulaskom u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku, sletio u kanal i udario u stablo. U ovoj prometnoj nesreći 18-godišnjakinja i 17-godišnjakinja su teže ozlijeđene, dok su vozač i ostale putnice zadobili lakše tjelesne ozljede.

Protiv 18-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sargu123
11:20 11.02.2021.

Koliko mu je stara vozačka dozvola? Tjedan dana, možda dva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije