Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

U prevrtanju automobila u Križevcima poginuo 24-godišnjak

Policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
23.06.2018.
u 09:14

Policija je izvijestila da je u petak oko 20.35 sati u Zagarskoj ulici Križevcima „za sada neutvrđen vozač” upravljao automobilom VW polo križevačke registracije u smjeru Ulice Pušća.

U prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Križevcima, u prevrtanju automobila smrtno je stradao 24-godišnjak, a 34-godišnjak je teško ozlijeđen, izvijestila je u subotu policija koja još istražuje tko je u vrijeme nesreće upravljao vozilom.

Policija je izvijestila da je u petak oko 20.35 sati u Zagarskoj ulici Križevcima „za sada neutvrđen vozač” upravljao automobilom VW polo križevačke registracije u smjeru Ulice Pušća.

„Uslijed neprilagođene brzine te stanju i osobinama ceste u blagom desnom zavoju vozilo je prešlo na suprotnu stranu kolnika, udarilo u kante za smeće, bočnom stranom vozila u ugao kuće i prevrnulo se na krov. Tom prilikom došlo je do otpadanja prednjeg kotača, koji je udario u propisno parkirani osobni automobil.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 24-godišnjak, dok je drugi 34-godišnjak iz vozila zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja vozača koji je upravljao vozilom”, navodi policija.

Komentara 1

NI
nikac
10:08 23.06.2018.

Prirodna selekcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije