Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haški bjegunac

U potrazi za Hadžićem pretresli stan njegova bivšeg vozača

goran hadžić
Arhiva VL / Branimir Bradarić/VLM
08.03.2011.
u 12:42

U posljednja dva tjedna ovo je drugi pretres objekata vezan uz haškog bjegunca Gorana Hadžića

U potrazi za haškim bjeguncem Goranom Hadžićem pripadnici srpske policije jutros su pretresli jedan stan u Novom Sadu koji se nalazi na trećem katu zgrade u Ulici Dušana Danilovića. Prema neslužbenim informacijama koje prenose srbijanski mediji, u stanu živi Hadžićev bivši vozač Igor Ivković s obitelji.

U pretres je bilo uključeno dvadestak policajaca u odorama i civilu koji su s akcijom započeli u 7.30 sati. Premetačina je završila oko 10 sati kada su iz zgrade najprije izašla dvojica policajaca u civilu sa službenim torbama u rukama, a ubrzo i desetak žandara. U posljednja dva tjedna ovo je drugi pretres objekata vezan uz Gorana Hadžića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije