Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov dvobroj

Donosimo priču o ženama koje će najviše utjecati na politiku u Hrvatskoj

naslovnica
Foto: VL
31.12.2015.
u 00:00

Opuštene novogodišnje praznike provedite uz dvobroj Večernjeg koji je u prodaji od četvrtka 31. prosinca

Vjernim čitateljima pripremili smo poseban novogodišnji dvobroj Večernjeg lista prepun aktualnog i zanimljivog sadržaja. Večernjakov raskošni dvobroj za 31.prosinac i 1. siječanj pronađite na svim kioscima.

Omiljene dnevne novine donose analizu kolumnista Ninoslava Raspudića o tome što nas čeka sljedeće godine. Osim toga, pročitajte kakvu Hrvatsku Milanovićeva vlada ostavlja novoj vlasti te može li Hrvatska postati mala Kanada. Veliki događaji i političke turbulencije samo su neka obilježja godine na izmaku. Donosimo priču o ženama koje će najviše utjecati na politiku u Hrvatskoj: Kolindi Grabar-Kitarović, Ani Šarić-Karamarko, Sanji Orešković, Eugeniji Tedeschi-Reiner i Maši Petrov.

Detoksikacija organizma pomaže da zdravlje održite na najvišoj razini, a koje su zablude detoksikacije i čega biste se trebali pridržavati donosimo u novogodišnjem dvobroju. Pročitajte veliki sportski intervju s Emilom Tedeschijem, vlasnikom Cedevite.

Novogodišnje praznike provedite uz poseban Večernjakov dvobroj, stoga požurite na kioske po svoj primjerak

Sretnu i uspješnu novu godinu želi vam Večernji list!

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
18:05 30.12.2015.

Ako među njima nije Opačićka i Pusićka onda ste promašili.

DU
Deleted user
18:00 30.12.2015.

Muškarci upravljaju a žene odlučuju!

BR
brodludjaka
21:54 30.12.2015.

Na zalost zene u ovoj zemlji loše utječu na svakodnevni zivot, a posebno politički. Obične kumice su i većina nema ništa damsko u sebi. Jer dama se ne postaje obuvanjem cipele sa potpeticom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije