Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od petka mu se gubi trag

U Njemačkoj nestao mladi Hrvat, obitelj moli pomoć: Na poslu se nije pojavio, mobitel mu je isključen

Njemačka policija
Foto: MICHELE TANTUSSI/REUTERS/PIXSELL
1/3
08.10.2023.
u 14:15

Krenuo je vlakom u petak oko 6.30 sati iz Bruchsala na posao u Helmsheim, ali na poslu se nije pojavio, kazao je otac bnestalog mladića

U Bruchsalu nedaleko od Karlsruhea u njemačkoj saveznoj zemlji Baden-Württemberg nestao je Sebastijan Marjanović. Kako javlja Sebastijanov otac Fabijan, mladić je nestao u petak, 6. listopada.

- Krenuo je vlakom u petak oko 6.30 sati iz Bruchsala na posao u Helmsheim, ali na poslu se nije pojavio - napomenuo je Fabijan Marjanović koji je sa kćeri Lidijom pokrenuo potragu za Sebastijanom, javlja Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI: 

Sebastijan Marjanović je u vrijeme nestanka bio odjeven u crnu jaknu, crnu hoodie majicu, odnosno majicu s kapuljačom, nosio je crne Nike tenisice, a sa sobom je imao crni Puma ruksak. Mladić je visok 187 cm i vitke je tjelesne građe. Mobitel mu je isključen te obitelj ne zna gdje se nalazi.

- Molili bi sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju neka se jave na instagram @marjanovic.lidija8 ili na broj 0176 22030354 ili u Policijsku upravu Bruchsal, svaka informacija je dobro došla -  javljaju Fabijan i Lidija Marjanović.

Sebastijan Marjanović je inače podrijetlom iz Dragotina u Brodsko-posavskoj županiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije