Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISCRPLJEN JE'

Majka pronađenog Gabriela (19): Ne mogu vam opisati osjećaj kada sam ga zagrlila

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
03.10.2023.
u 17:55

Policija je potvrdila jučer kako su službenici Gabriela pronašli u svom automobilu u Zagrebu u poslijepodnevnim satima

Jučer je nakon višednevne potrage pronađen Gabriel Matijević (19) iz Poganovca. Njegovi roditelji, koji su bili očajni zbog njegovog nestanka, sada se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u potrazi.

- Ne mogu vam riječima objasniti taj osjećaj kad sam ga zagrlila. On je iscrpljen maksimalno, njemu sad treba odmor. Jedva priča od iscrpljenosti, pošto vjerojatno nije jeo par dana, možda nešto sitno i pio... Ali bit će dobro, bit će dobro - ispričala je majka Mirela Tatić, prenosi HRT.

- Ja stvarno i dalje ne znam zašto je on otišao i što se dogodilo. To nije njemu slično, ne znam što se dogodilo. Da nije bilo medija, da ljudi nisu vidjeli da ga tražimo, mi ga vjerojatno ne bi našli. Jer, kažem, nit' je jeo, nit' je pio, ne bi izdržao još dugo tako. Zahvalila bih se načelniku Đaniću što je dao maksimalan doprinos, ljudima koji su ga dobrovoljno tražili u Poganovcima i okolici, HGSS-u i policiji - dodala je.

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, policija je potvrdila jučer kako su službenici Gabriela pronašli u svom automobilu u Zagrebu u poslijepodnevnim satima. On je u noći s četvrtka na petak nestao iz svog doma u Poganovcima kod Đakova, nakon čega mu se do ponedjeljka bio izgubio svaki trag.

>> VIDEO Pucnjava u shopping centru u Bankoku: Uhićen tinejdžer (14), ubijene tri osobe

Komentara 1

DE
deps
13:40 04.10.2023.

Do prve prilike kada će opet pobjeći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije