Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 48-SATNE POTRAGE

Nađena zahvaljujući otiscima prstiju: Otkriveno kako je spašena 9-godišnjakinja iz SAD-a

NYPD
Pixabay/Ilustracija
03.10.2023.
u 17:20

"Osumnjičenik je priveden, a djevojčica je pronađena u ormariću", rekla je guvernerka New Yorka Kathy Hochul

Nestala djevojčica iz New Yorka pronađena je uz pomoć otisaka prstiju s poruke za otkupninu. Charlotte (9) nestala je u subotu dok je vozila bicikl, nakon čega je pokrenuta velika 48-satna potraga u kojoj su sudjelovale stotine ljudi. 

Poruka sa zahtjevom za otkupninu kasnije je dostavljena u obiteljsku kuću, a dužnosnici su istaknuli da su na njoj pronašli otiske prstiju osumnjičenika. Policija ga je uspjela identificirati jer je otisak bio u njihovoj bazi podataka, povezan s vožnjom pod utjecajem alkohola iz 1999. godine. Osumnjičenik je pronađen na imanju u vlasništvu njegove majke i uhićen, navodi BBC

VEZANI ČLANCI:

"Osumnjičenik je priveden, a djevojčica je pronađena u ormariću", rekla je guvernerka New Yorka Kathy Hochul te otkrila da je osumnjičenik Craig Nelson Ross Jr. (47). Policija je istaknula da je istraga još uvijek aktivna.

Charlotteina obitelj bila je na kampiranju kada je ona nestala u šumovitom području državnog parka Moreau Lake. Bila je to "najgora noćna mora svakog roditelja", rekla je guvernerka Hochul. Nakon Charlotteina nestanka, poruka je ubačena u poštanski sandučić njezine obiteljske kuće.

Djevojčica je bila neozlijeđena, no prebačena je u bolnicu kao mjera predostrožnosti. Stručnjaci su istaknuli da je moguće da je doživjela ogromnu traumu. 

VIDEO Pucnjava u shopping centru u Bankoku: Uhićen tinejdžer (14), ubijene tri osobe

Komentara 1

BF
bf23
08:04 04.10.2023.

Sreća pa je u SAD,ne gine mu dobra robija,ako ga i ne sprže. Kod nas nema ni registra seksualnih prijestupnika,a kazne za svaki oblik kriminala blage.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije