Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI DETALJI

U nesreći kod Siska ozlijeđena jedna osoba. Policija: Vozač je bio pod utjecajem alkohola i nije bio vezan

Završena drama u Sisku, mladić koji je prijetio bombom uhićen je
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
12.02.2022.
u 16:19

Zbog zadobivenih ozljeda 38-godišnjem putniku, liječnička pomoć je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život - navela je policija.

Policija je objavila detalje nesreće koja se dogodila noćas desetak minuta poslije ponoći na sisačkom području u blizini mjesta Novo Selo Palanječko u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

- Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom, austrijskih nacionalnih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,07 promila upravljao 32-godišnjak, dok se u vozilu kao putnik nalazio 38-godišnjak, obojica austrijski državljani. On je uslijed nedržanja razmaka udario u osobno vozilo sisačkih registracija koje se kretalo ispred njega. Zbog zadobivenih ozljeda 38-godišnjem putniku, liječnička pomoć je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život - navela je PU sisačko-moslovačka.

Vozač i putnik nisu koristili sigurnosni pojas, a zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu vozač je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

VIDEO: Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji Rimac kampusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije