Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

U Malom Lošinju proglašen Dan žalosti: Otkazuju se sve priredbe, a zastave su na pola koplja

Dan žalosti u Malom Lošinju
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
14.02.2020.
u 13:59

Otkazane su sve javne priredbe kulturnog i zabavnog sadržaja, uključujući "Mare Monadu" i druge karnevalske priredbe u Malom i Velom Lošinju.

Subota i nedjelja proglašeni su Danima žalosti na Lošinju zbog ubojstva šesnaestogodišnje djevojke.

Otkazane su sve javne priredbe kulturnog i zabavnog sadržaja, uključujući "Mare Monadu" i druge karnevalske priredbe u Malom i Velom Lošinju. Grad Mali Lošinj objavio je da će zastave na svim zgradama gradske uprave, javnih ustanova i gradskih trgovačkih društava biti spuštene na pola koplja. 

Podsjetimo, jutros između 7 i 8 sati u Malom Lošinju dogodio se strašan zločin u kojem je život izgubila 16-godišnja djevojka. Kako neslužbeno saznaje Večernji list, pomahnitali susjed ušetao je u obiteljsku kuću ulici Lošinjskih brodograditelja i hladnim oružjem krenuo prema majci preminule djevojke s namjerom da je ozlijedi ili usmrti. Međutim, u tom trenutku nesretna djevojka svojim je tijelom pokušala spriječiti napadača nakon čega ju je napadač izbo nožem i usmrtio na licu mjesta.

Više o nezapamćenom zločinu u Malom Lošinju možete pročitati ovdje.
 

Komentara 1

IV
ivanbalic
18:36 14.02.2020.

Da vidimo sada nase sudstvo na djelu,onaj terorist Zvaldav ubijo troje prije par tjedana,ovaj terorrista Rafajac dana ubijo neduznu djevojcicu,sada treba da sudstvo odradi svoj dio posla,ali izgleda,dace ovi teroristi da se brane sa slobode,a zivoti su vec unisteni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije