Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro uhodani posao

U kući imao laboratorij u kojem je sadio konoplju

marihuana droga digitalna vaga joint
Foto: PUZ
1/7
14.05.2020.
u 13:19

Policija je pronašla 113 stabljika konoplje, a u manjim ili većim količinama nađene su i druge vrste droga među kojima je bilo najviše amfetamina, oko 100 grama

Nema čega nema. Mora da je to bila deviza 42-godišnjaka koji je uhićen i kazneno prijavljen zbog sumnje da je pribavljao veće količine različitih droga koje je protom prepakiravao i preprodavao.

Zagrebačka policija sumnjiči ga da je kroz duže vrijeme na neutvrđen način pribavljao veće količine amfetamina, heroina i hašiša. Nabavljenu drogu skrivao je i prepakiravao u kući na području Velike Gorice u kojoj je napravio i improvizirani laboratorij za uzgoj konoplje.

Policija je 13. svibnja pretražila tu kuću  te je našla improvizirani laboratorij u kojem je bilo zasađeno ukupno 113 stabljika konoplje, a u manjim ili većim količinama nađene su i druge vrste droga. Najviše je bilo amfetamina, oko 100 grama. Nađen je i novac za kojeg  se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije