Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA PLOČE

U kontejneru s bananama pronašli veliku količinu kokaina, policija će ga sutra izložiti

Dubrovnik: Policija pronašla sto kilograma kokaina među bananama
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
13.04.2021.
u 19:55

PU dubrovačko-neretvanska zbog zaplijene je za sutra sazvala konferenciju za medije koja će se održati u 14 sati

Na području Dubrovačko-neretvanske županije zaplijenjena je velika količina kokaina, a zbog toga je tamošnja Policijska uprava za sutra sazvala konferenciju za medije na kojoj će zaplijenjeni kokain biti izložen.

Slobodna Dalmacija doznaje kako je kokain zaplijenjen u Luci Ploče te da se navodno radi o 500 kilograma droge koja je dopremljena u kontejneru s bananama.

Kokain nitko nije preuzeo pa nije bilo ni uhićenja.

– Zaplijenjeni kokain će biti izložen na konferenciji za medije koja će se održati u 14 sati – priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Aristarh
Aristarh
20:43 13.04.2021.

Čudno. Ovo bi mogla biti zamka za policijskog doušnika iz redova mafije.

PE
Perspektivan
21:39 13.04.2021.

I sad se ja pitam koliko li je samo kontejnera proslo dok ovi nisu odlucili zbog izbora malo zadovoljiti raju!? A i inace mislim kad bi postojala volja bilo koje drzave,ne samo nase,da bi se dilerima stalo na kraj. Nema volje jer je ocito da se tim novcem financiraju i politicari i policajci i suci. A djeca je umirat i dalje,od droge ili na neki drugi nacin.Svejedno.

VE
VelikiPerica
11:53 14.04.2021.

Ploče kao Miami postale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije