Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upisi

U jesenskom roku u međimurskim školama 130 slobodnih mjesta

'04.07.2011., Cakovec - Poceli su upisi u srednje skole. Velik broj ucenika upisuje se u Gimnaziju. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
22.08.2011.
u 10:43

Gospodarska škola Čakovec ima osam mjesta - tri za poljoprivredne tehničare općeg smjera, dva pomoćna krojača i cvjećara te jednog pedikera

ČAKOVEC - Osmaši koji se još nisu uspjeli upisati u srednju školu, drugu priliku imaju u ponedjeljak. U tri škole u Čakovcu i Prelogu u jesenskom roku ostalo je oko 130 slobodnih mjesta. Ostale četiri škole su popunjene u prvom, ljetnom roku. Graditeljska škola oglasila je stotinjak slobodnih mjesta, najviše za građevinske tehničare, montere suhe gradnje, zidare, instalatere grijanja i klimatizacije i drugo.

Srednja škola Prelog ima dvadesetak slobodnih mjesta, tri čak i za gimnazijski smjer. Traže se konobari, pekari, mesari... Gospodarska škola Čakovec ima osam mjesta - tri za poljoprivredne tehničare općeg smjera, dva pomoćna krojača i cvjećara te jednog pedikera. Objava rezultata je 23. kolovoza, a upisi 24. i 25. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije