Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove informacije

U javnost procurili sudski spisi: Navodni otmičar trogodišnje Madeleine počinio još jedan zločin

London: Roditelji Madeleine McCann na 6. godišnjicu od nestanka dali izjavu za medije
PA/PRESS ASSOCIATION
19.01.2024.
u 11:53

Christian Brückner trenutačno odslužuje zatvorsku kaznu od sedam godina u Njemačkoj zbog silovanja 72-godišnje američke turistkinje u istom odmaralištu u kojem je nestala trogodišnja djevojčica.

U javnost su dospjeli novi detalji o osuđenom pedofilu, 46-godišnjem Christianu Brückneru koji je u svibnju 2007. oteo trogodišnju djevojčicu Madeleine McCann. Prema najnovijim informacijama Brückner je navodno oteo i drugo dijete te ga prisilio da vrši seksualne radnje pred njim i to nekoliko dana prije nego što je Madeleine McCann nestala.

Christian Brückner trenutačno odslužuje zatvorsku kaznu od sedam godina u Njemačkoj zbog silovanja 72-godišnje američke turistkinje u istom odmaralištu u kojem je nestala trogodišnja djevojčica. Međutim, taj zločin počinio je dvije godine prije nego što je Madeleine nestala.

Posljednjih pet godina njemačke vlasti istražuju Brücknera koji je u Portugalu boravio od 1995. do 2007., a vrijeme je provodio u kamperu nedaleko od ljetovališta Praia da Luz.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Mećava paralizirala Njemačku, Hrvat koji je zapeo kamionom: Ljudi su topili snijeg i pili ga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije