Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOZIMO HRVATSKOJ

U Hrvatsku je stigla platforma za uplatu donacija: Sigurna je i transparentna, evo kako funkcionira

08.01.2021.
u 16:35

Doniranje je jednostavno, potrebno je samo skenirati kod za plaćanje i svi podatci za plaćanje će automatski biti prepoznati.

Zadnjih tjedana smo svjedoci da se naša mirna svakodnevica uvelike može promijeniti u jednom trenutku, u pravilu bez najave i prilike da se za njega pripremimo. 

Upravo sam tom mišlju, predstavljamo projekt koji za cilj ima pružanje pravovremene pomoći u teškim i nepredvidivim situacijama. 

Pomozi.com.hr je projekt humanitarnog karaktera koji darujemo zajednici kako bi na jednome mjestu transparentno spojili one kojima je pomoć prijeko potreba sa onima koji su je spremni bezrezervno pružiti. 

Pridružite se ovom projektu da zajedničkim snagama učinimo Hrvatsku boljim mjestom, u trenucima kada joj je to najviše potrebno.

Objavljujemo priče ljudi kojima je pomoć potrebna i želja nam je da sve priče objavimo na jednom mjestu. Doniranje je jednostavno, potrebno je samo skenirati kod za plaćanje i svi podatci za plaćanje će automatski biti prepoznati.

U slučaju da imate priču koju želite podijeliti ili trebate pomoć - javite se putem kontakt obrazca na stranici ili nas direktno kontaktirajte na mail ili Facebook poruku.

Pratite projekt i na FB stranici 
Podrži projekt i za suradnju se javi na: pomozi@porilook.com

Pomozimo koliko možemo!

Ključne riječi

Komentara 14

KR
KRIZ
17:02 08.01.2021.

Moja uplata je otisla direktno na racun Biskupije Sisacko-moslavacke......Platformasi od mene nece vidjeti ni kune

ĆA
ĆanotaKrljo
17:03 08.01.2021.

Je li vlasnik platforme pupavac ili pelenković ?

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
19:29 08.01.2021.

ako Pedja Gabin broji pare onda ce tesko ic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije