Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA I DIJETE ZBRINUTI

U helikopteru na letu s Raba u Rijeku rođena beba: 'Bio je to zaista poseban doživljaj'

Zadar: Helikopter 58 D Kiowa Warrior Hrvatskog ratnog zrakoplovstva
Dino Stanin/PIXSELL
04.09.2023.
u 18:52

Tek pet minuta prije nego što je helikopter sletio na helidrom Delta u Rijeci rođena je malena djevojčica

Noćas je u helikopteru Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u letu s Raba u Rijeku rođena beba, objavilo je ministarstvo obrane ovog ponedjeljka. Dežurnim službama stacioniranim na otoku Krku stigao je poziv oko ponoći, a unatoč velikoj brzini trudnica je ipak rodila dok je helikopter bio u zraku.

Tek pet minuta prije nego što je helikopter sletio na helidrom Delta u Rijeci rođena je malena djevojčica. Cijeli porod vodio je medicinski tim Hrvatske vojske, dok je satnica Danijela Vrhovski ispričala iskustvo poroda.

- Ovo je zaista bilo posebno iskustvo. Majka je bila dobrog općeg stanja i sve je prošlo u redu. Unatoč izazovnim uvjetima zbog buke i skučenog prostora u helikopteru, porod je prošao uspješno - kazala je.

POVEZANI ČLANCI:

- Bio je to zaista poseban doživljaj i osjećaj za cijeli tim Hrvatske vojske, kada je beba zaplakala svi smo bili sretni i uzbuđeni - ispričala je, dok su majka i beba zbrinute u riječkoj bolnici.

>> VIDEO Jelen upao u bazen, pa ga izvukli policajci

Ključne riječi

Komentara 2

BF
bf23
08:42 05.09.2023.

Stvarno mislite da su letjeli Kiowa helikopterom?

FR
franjo
23:55 04.09.2023.

Životna otoku je out.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije