Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE DOBRO PROŠLO

Beba rekorder u Srbiji: 'Pavle se rodio s 6.420 grama. Iznenadio nas je, ali smo presretni'

novorođenče
pixabay
10.08.2023.
u 02:30

Osim što se malo teže kretala, Suzana je kazala kako je trudnoća prošla u najboljem redu, a čak je i nekoliko dana prošla termin poroda

S težinom od čak 6.420 grama i dužinom od 68 centimetra, na svijet je u Srbiji, mjestu Gornji Milanovac, stigao maleni Pavle i tako postao beba rekorder. Majka Suzana Kučina ispričala je kako je porod prošao u najboljem redu, a ovo joj je treće dijete. 

- Prvo dvoje su bili normalne težine od oko 3.700 grama, ali nas je ova beba sve iznenadila. Nismo očekivali da će biti baš ovako krupan. Ja sam kao majka ponosna na svog mališana i što je sve prošlo kako treba. Dat ćemo mu ime Pavle - ispričala je majka za RINA-u. 

Osim što se malo teže kretala, Suzana je kazala kako je trudnoća prošla u najboljem redu, a čak je i nekoliko dana prošla termin poroda. Ne tako maleni Pavle se, kazao je i liječnik, porodio carskim rezom. 

POVEZANI ČLANCI:

- Nije bilo razlike u odnosu na druge dvije trudnoće. Možda jedino što sam malo više jela, ali samo slane obroke i bila sam usporenija. Sad znam i zašto, jer je beba bila baš velika. Ne znamo kako je toliko puno porasla, ali smo presretni. Najvažnije je samo da je sve prošlo kako treba - dodala je majka. 

>> VIDEO Prekrasan prizor: Dupini oduševili kupače u uvali u Grebaštici

  
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
20:31 10.08.2023.

Pa već je pol 3 a vi tek sad prvu bect. Nemre to tak, ne, ne...

DU
Deleted user
17:17 10.08.2023.

pavle vujisic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije