Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojislav Šešelj:

'U Haagu sam činio sve da Milanu Babiću zagorčam život. Da nije bilo mene, ne bi se ubio'

Vojislav Šešelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
30.11.2014.
u 12:39

Milan Babić, nekadašnji predsjednik i premijer Republike Srpske Krajine, izvršio je samoubojstvo u zatvoru u Scheveningenu u ožujku 2006

Vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj, gostujući na šabačkoj televiziji AS, rekao je da se trudio na sve moguće načine nekadašnjem predsjedniku samoproglašene Republike Srpske Krajine Milanu Babiću zagorčati život u zatvoru u Scheveningenu.

- Milana Babića su tijekom stalnih saslušavanja u Haagu uspjeli zaplašiti. Rekli su mu ako pristane svjedočiti protiv Miloševića, da neće dizati optužnicu protiv njega. Međutim, čim je Babić završio svjedočenje protiv Miloševića, Haag ga je prevario i podigao optužnicu protiv njega. Zatim su mu ponudili da prizna krivnju u zamjenu za 11 godina zatvorske kazne. Kada je to učinio optužen je na 13 godina. Babić je tražio i da mu obitelj smjeste negdje na sigurno, ali se ispostavilo da mu je obitelj cijelo vrijeme bila u kućnom pritvoru, ispričao je Šešelj, piše Blic.

Milan Babić, nekadašnji predsjednik i premijer Republike Srpske Krajine, izvršio je samoubojstvo u zatvoru u Scheveningenu u ožujku 2006.

>>Pusić: Bilo bi mudro da se srpske vlasti distanciraju od Šešelja

>>Šešelj je u Haagu jedino Šljivančanina htio namlatiti

Komentara 56

PE
PetarRajkovačić1941
12:58 30.11.2014.

Znaci ovaj gospodin javno podrzava kampanju redsjednika Josipovića.

MA
marsovac
12:47 30.11.2014.

kako bi bilo da VL konacno makne gubicu ovoga majmuna. Ovo je postalo javno silovanje..... svaki dan: seselj ovo, seselj ono,...........

RI
ribar110
12:53 30.11.2014.

Stvarno ne znam zasto se toj spodobi daje toliko na vaznosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije