Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Gazi se ne događaju 'incidenti', nego ratni zločini i kršenja međunarodnog humanitarnog prava zastrašujućih razmjera

08.04.2024. u 15:37

Izraelske snage "greškom" su posumnjale da s konvojem putuje i naoružani terorist Hamasa.

Komentara 8

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
21:56 08.04.2024.

Svaka akcija ima i reakciju. Valjda bi najbolje bilo da Židovi ne reagiraju i neka ih islamski fundamentalisti pokolju. Prošla su ta vremena i dobro da jesu. Izrael je još jedina država koja se aktivno odupire islamizaciji svijeta. Ono što smo mi nekoć bili protiv Turaka to je sada Izrael

Avatar Tombstone
Tombstone
17:31 08.04.2024.

Ne dogadjaju se incidenti nego odmazda zbog ubijenih preko 3000 civila u napadu Hamasa. Nakon kojeg su "civili" iz Gaze slavili kaznjavanje nevjernika. Kao sto su slavili rusenja Blizanaca u NYC, paljevinu katedrale Notre Dame u Parizu itd. Javno na ulicama pred TV kamerama noseci transparente "Mi smo svi uz Hamas". Naravno, te snimke su netragom nestale s YouTube-a, kao I snimke ukrajinaca u Donbasu prije ruske intervencije. Kao doduse I trznica pasa I macaka za jelo u Kini.

LE
Levanto
16:38 08.04.2024.

On bi se prvi tribali boriti za mir, jer su bili žrtve luđaka. U starom Zavjetu, Jahve ih nije štedio, jer nisu radili po njegovoj volji. Božji narod, tako se zovu je puno puta bio na ivici izumuranja, opet izazivaju kaznu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije