Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci i Županja

U dvije provale iz skladišta nestala roba vrijedna 540.000 kuna

policija, sletio s ceste
Ilustracija
03.05.2011.
u 09:11

300.000 kuna štete učinjeno je vlasniku ukradenih elektromotora, žica te odjeće i obuće. Ostatak ukupne štete osjetio je vlasnik kojem je ukraden herbicid

VINKOVCI - U dvije provale koje su se zadnjih dana dogodile u Vinkovcima i Županji vlasnicima je pričinjena ukupna materijalna šteta od 540.000 kuna, priopćila je jutros Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Od 25. ožujka do 2. svibnja 2011. nepoznati je počinitelj provalio u prostorije nekadašnje tvornice cipela Kvaliteta u Vinkovcima gdje je skladište jedne županjske tvrtke i ukrao veći broj električnih kabela, elektromotora, odjeće i obuće. Vlasnika tvrtke, 60-godišnjeg Županjca,oštetio je za 300.000 kuna. U noći s nedjelje na ponedjeljak iz prodavaonice poljoprivrednih proizvoda u Županji nepoznati je počinitelj ukrao veću količinu herbicida za zaštitu poljoprivrednih usjeva, čime je poduzeću iz Županje nanio materijalnu štetu od 240.000 kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja policija je podnijela kaznene prijave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije