Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predano oružje

U dva slučaja policija preuzela 7 ručnih bombi, streljivo i pirotehnička sredstva

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
1/2
17.03.2023.
u 12:14

Dvojica anonimnih građana Vukovarsko-srijemske županije predali su policijskim službenicima protueksplozijske zaštite velike količine minsko-eksplozivnih sredstava

Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su 16. ožujka dvojica građana izvijestila policiju o svojoj namjeri dragovoljne predaje minsko-eksplozivnih sredstava.

Posebno osposobljeni policijski službenici protueksplozijske zaštite su od prijavitelja, koji su željeli ostati anonimni, na siguran način preuzeli 7 ručnih bombi, 442 komada streljiva različitog kalibra i 66 komada pirotehničkih sredstava.

VIDEO Tuđman obećavao ravnopravnost svima, a onda je prema njemu krenuo čovjek s pištoljem u ruci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije