Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZAMAŠNA ŠTETA

U Drnišu mu uzeli suhomesnate proizvode: Četvorka reketarila 62-godišnjaka i teško ga ozlijedili

Skradin: 12. sajam agroturizma
Dusko Jaramaz/PIXSELL
27.12.2023.
u 10:21

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom cijeni se na iznos od oko 1000 eura

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela organiziranog kriminaliteta, terorizma i ekstremnog nasilja su proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom, 42-godišnjakom, 32-godišnjakom i 31-godišnjakom za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda i protupravna naplata na štetu 62- godišnjaka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dana 20. prosinca na širem području Drniša osumnjičeni 31-godišnjak, 42-godišnjak 32-godišnjak  i 31-godišnjak osobnim vozilom došli ispred objekta vlasništvo oštećenog 62-godišnjaka s namjerom naplaćivanja tražbine druge osobe.

Izlaskom iz vozila osumnjičeni 31-godišnjak je uporabom fizičke snage nasrnuo na oštećenog 62- godišnjaka, koji je od siline zadobivenog udarca pao na tlo, dok su za to vrijeme osumnjičeni 42-godišnjak, 32-godišnjak i 31-godišnjak iz unutrašnjosti prostora objekta vlasništvo oštećenog, uzeli 29 komada suhomesnatih proizvoda.

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom cijeni se na iznos od oko 1000 eura. U Općoj bolnici u Šibeniku 62-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, nakon čega je pušten na kućnu njegu.

POVEZANI ČLANCI:

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 31- godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda i kazneno djelo protupravna naplata, dok su (42-g, 32-g, 31-g) osumnjičeni za počinjenje kaznenog djela protupravne naplate.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakli su iz šibenske policije.

>> VIDEO Hrvati opet ispali naivni: Dva puta za redom nasjeli na istu 'nagradnu igru'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije