Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
star 300 godina

U Brelima se zbog bure hrast srušio na automobile

Stari hrast se zbog bure srušio na automobile (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
12.03.2012.
u 13:46

Stablo je prignječilo dva automobila i motocikl koji su bili parkirani ispod njega.

Ključne riječi

Komentara 6

JA
james49
14:18 12.03.2012.

.................. Srušeni hrast bio je visok oko 25 metara te je bio zaštićen kao botanički spomenik prirode. ................. Sad neka oni koji su to trulo drvo proglasili spomenikom prirode, ljepo ljudima plate popravke. Na slici se lijepo vidi kako je cijelo stablo bilo na okupu samo jer ga držala kora. Ostalo trulo.

AA
aabbcc
15:46 12.03.2012.

. U normalnim naseljima ovakvo trulo drvece se rusi i prije vjetrica jer je prijetnja za djecu i sve oko sebe....

CH
chainsaw.
17:53 12.03.2012.

na pozitivnoj noti je to sto se taj spomenik kulture nije nalazio u nekom skolskom dvoristu. vecernji, ajde zaradite svoje kune pa napravite intervju sa onima koji su vodili racuna o zdravlju tog spomenika. e to bi volio procitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije