Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA MAROKANKA

U Berlusconijevu stanu organizirali prostituciju?

Silvio Berlusconi
Reuters
28.10.2010.
u 14:31

Neki su talijanski listovi objavili da je policija zaustavila Ruby R. iz Maroka, koja nije imala dokumente, ali je kazala da poznaje Berlusconija

RIM – Je li maloljetnica iz Maroka bila na večeri kod talijanskog premijera Silvija Berlusconija kao eskort? Neki su talijanski listovi objavili da je policija zaustavila Ruby R. iz Maroka, koja nije imala dokumente, ali je kazala da poznaje Berlusconija. Ruby je rođena 11. studenoga 1992., a ljetos je navodno bila na jednoj večeri kod Berlusconija na kojoj je, uz ostale, bio Emilio Fede, novinar i urednik informativnog programa TV-postaje ReteQuattro (jedna od mreža Berlusconijeve tvrtke Mediaset).

- Potpuno su neutemeljene informacije koje je objavio list Fatto Quotidiano, kao i još neki dnevnici, o izjavama izvjesne Ruby o događajima koji su se navodno zbili u stanu predsjednika Berlusconija - obznanili su Berlusconijevi odvjetnici Piero Longo i Niccolo Ghedini te najavili tužbe protiv listova.

Emilio Fede je izjavio kako on nije ni pod kakvom istragom. Naime, neki su listovi pretpostavili kako je on doveo Ruby u Berlusconijev stan pa bi zbog toga mogao biti optužen i za navodno organiziranje maloljetničke prostitucije.

- Bio sam više puta pozivan na večere u Berlusconijevu stanu, ali nisam mogao vidjeti ništa što bi se moglo povezati s nekim skandaloznim ponašanjima - izjavio je Fede, koji je na jednoj večeri kod premijera vidio i Ruby.

- Bila sam u Arcoreu (Berlusconijevoj vili, op. a.). Susrela sam se s predsjednikom vlade. Dobila sam od Silvija Berlusconija 30 tisuća eura u gotovini  - rekla je navodno Ruby jednom socijalnom radniku, kako to objavljuje list Fatto Quotidiano.

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:07 28.10.2010.

ja mislio da one sve nosaju burke i ne rade one stvari prije braka

CJ
can@jisraM
04:14 29.10.2010.

Da iza ovog prljavog cioniste ne stoje ZNAseCIJE pare ,odavno bi on pao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije