Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Pronađena obitelj muškarca koji je zbunio osoblje američke bolnice: Pričao je nepoznatim jezikom

Nepoznat muškarac
St. Francis Medical Center
31.12.2023.
u 21:29

Opisan je kao Azijat u srednjim 50-ima ili ranim 60-ima, crne kose s rijetkim sijedima i tamnosmeđim očima.

Američka bolnica St. Francis Medical Center objavila je da je pronađena obitelj Azijata kojega su nedavno primili, a nisu ga mogli identificirati.

- Dobre vijesti! Pacijentova obitelj je pronađena zahvaljujući svim ljubaznim naporima i dijeljenju. Drago nam je što smo našeg pacijenta ponovno spojili s njegovom obitelji. Bit će im sretna Nova godina - napisali su na svom Facebook profilu ne objavljujući detalje o njegovu identitetu.

Podsjetimo, bolnica St. Francis Medical Center tražila je pomoć javnosti u identifikaciji pacijenta koji je bio kod njih hospitaliziran više od 10 dana, a komunicirao je nepoznatim jezikom. Pacijent je primljen u medicinski centar St. Francis u Lynwoodu nakon što je pronađen 17. prosinca u Cudahyju, piše Yahoo.

Navodno je riječ o Azijatu u srednjim 50-ima ili ranim 60-ima, crne kose s rijetkim sijedima i tamnosmeđim očima. Visok je 173 centimetra i težak oko 64 kilograma, izvijestili su dužnosnici. Čini se da ne govori engleski, a njegov primarni jezik "ne može se razabrati". Također, pacijent ne može pružiti informacije o svom imenu ili bilo kojem drugom podatku koji bi olakšao identifikaciju, istaknulo je ranije osoblje bolnice.

VEZANI ČLANCI:

- Svi koji prepoznaju ovog čovjeka pozvani su da se jave Medicinskom centru St. Francis na broj 310-900-8630, koristeći referentni broj pacijenta "01". Pozivi izvan radnog vremena mogući su na broju 310-900-4610 - objavila je ranije bolnica. 

VIDEO Tisuće putnika zaglavilo u Londonu zbog poplava u tunelima

Komentara 17

BR
Brankko
15:19 30.12.2023.

Na svijetu ima nekoliko tisuća jezika (6000?). Samo u jugoistočnoj Aziji ima ih sigurno koja stotina. U Kini (s 1,4 milijarde stanovnika), po nekakvu podatku, oko trista; i "kineskih" jezika ima nekoliko (mandarinski, kantonski=jue, haka itd.); "nekineskoga" ima podosta, na primjer mongolski, kazaški, ujgrski, tibetski, korejski... Nekima od "malih" jezika Kine govori i koji milijun ljudi, ili, recimo, koja stotina tisuća, a naravno, ima i manjih (npr., tamo prema Burmi upravo je šarenilo jezikâ). -- E sad, kak se čovek spuknul, kao posve sam? Američke priče, zar ne?

CU
Cuturas
17:05 30.12.2023.

Ja ga prepoznal !Jura iz Bednje

RO
romobil
15:07 30.12.2023.

Ovo je Bosanac kakav Azijat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije