Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaslužio plaketu

U 72 godine popio više od 14 tisuća litara piva u istom pubu

pivo
PIXSELL
11.09.2012.
u 17:15

Prošle zime svega nekoliko dana nije došao u pub zbog lošeg vremena. No, kad otkuca 15.30 sati, a njega nema, svi se pitamo gdje je Arthur, kaže Asia Matczak, 42-godišnja vlasnica puba u Warmleyu

Ljubitelj piva, 90-godišnji Arthur Reid, po tko zna koji put podigao je kriglu omiljenog mu pića. Dogodilo se to prilikom dodjele plakete koju je zaslužio jer već 72 godine na istome mjestu, u pubu The Griffin, ispija pivo, piše Mirror.

U spomenuti pub zalazi gotovo svakodnevno od svoje 18 godine te tvrdi kako je od tada popio 30.000 pinti piva (što iznosi oko 14.200 litara).  

Umirovljeni vijećnik, koji je napustio školu sa 14 godina te se nikad nije ženio ni imao djece, kaže da nije imao potrebu za promjenom mjesta gdje bi uživao u pivu.

− Znao sam ustajati vrlo rano te radio i do 100 sati tjedno. Tada nije bilo praznika. Uvijek sam mnogo radio i uživao odlazeći u pub −- kaže Reid.  

− Prošle zime svega nekoliko dana nije došao u pub zbog lošeg vremena. No, kad otkuca 15.30 sati, a njega nema, svi se pitamo gdje je Arthur − kazala je Asia Matczak, 42-godišnja vlasnica puba u Warmleyu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije