Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska drama

Tužio ujaka zbog postavljanja slike iz djetinjstva na Facebook

'(FILES) Photo taken on January 3, 2011 showing the homepage of social-networking giant Facebook. Facebook said on September 8, 2011 it would sign up to a voluntary code of conduct in Germany to prote
'NICHOLAS KAMM'
22.02.2012.
u 13:13

Aaron Olson, koji s ujakom na Facebooku uopće nije prijatelj, parnicu je izgubio jer je sud odlučio da za tužbu temelja nema.

Aaron Olson tužio je svog ujaka za zlostavljanje jer ga je "tagirao" na fotografiji iz djetinjstva postavljenoj na Facebook, prenosi Mashable. Olson je na kraju parnicu i izgubio jer je sud odlučio da u postavljanju bezazlene obiteljske fotografije na Facebook nema temelja za tužbu.

Randall LaBrie postavio je staru fotografiju na kojoj njegov tada maleni nećak iz Chisago Cityja u američkoj državi Minnesoti pozira ispred božićnog drvca. Na Olsonovo inzistiranje LaBrie je uklonio oznake, no nećaku je odbrusio da ne bi trebao ni biti Facebooku ako mu se ne sviđaju fotografije. Zanimljivo je da rođaci na Facebooku uopće nisu prijatelji, što bi moglo upućivati na to da iza ove tužbe stoje neki dublji razlozi.

Komentara 5

DU
Deleted user
14:09 22.02.2012.

Kako ga je mogao tagirat ako mu nije prijatelj na facebooku??? Molim objašnjenje. :-))

Avatar banana država
banana država
15:24 22.02.2012.

Vrlo jednostavno!!!

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
21:38 22.02.2012.

@CroDruid Ti si stvarno neki zaostao ili nemas pc uopste... Mozes da tagiras na svojoj slici koga zelis i kada mu dajes ime automatski mu izlazi na profil ako ga ima na facebook!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije