Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HLADAN TUŠ

Turisti u Orebiću znakom pokušali 'otjerati' kradljivce auta, stigao im odgovor: 'Da je Mercedes...'

Facebook/Prometne zgode i nezgode
22.04.2023.
u 13:25

Turisti su odlučili na vjetrobransko staklo s unutarnje strane automobila postaviti znak kojim bi ''otjerali'' potencijalne kradljivce. ''Oprostite, automobilu nema ni novčanica, niti putovnica, niti kreditnih kartica'', pisalo je na znaku

Turiste koji su odlučili posjetiti Orebić, mjesto na polutoku Pelješcu, nedavno je dočekao hladan tuš. I to zbog svog automobila na kojem je bila ostavljena poruka.

Naime, turisti su odlučili na vjetrobransko staklo s unutarnje strane automobila postaviti znak kojim bi ''otjerali'' potencijalne kradljivce. ''Oprostite, automobilu nema ni novčanica, niti putovnica, niti kreditnih kartica'', pisalo je na znaku. No, moguće da je to i pomoglo jer automobil nije bio ukraden, već je vlasniku stigao odgovor. 

''Ukrali bismo vaš automobil da je Mercedes! No, s obzirom na to da se radi o Škodi, ovdje ste sigurni'', poručio je na engleskom jeziku nepoznati lokalac, uz nasmijani emotikon. Pratiteljima Facebook stranice Prometne zgode i nezgode ovaj je odgovor bio urnebesan. ''Jel barem ima goriva?'', zapitali su se neki. ''Kao da su u Bronx došli, koji je vrag ovim turistima?'', smatraju drugi. 

>> VIDEO Najveća raketa u povijesti eksplodirala nakon lansiranja i raspala se

Komentara 2

LA
lajh1985
22:46 22.04.2023.

Nisam znao ds su sad razno razne poruke dosta da se napravi clanak...Nama dok smo bili mali su ovakve poruke bile normalne kao recimo poruka "Ne zovi policiju registrirat cu auto sljedeci tjedan "

KE
kemtonator
13:59 22.04.2023.

Čovjek je napisao da u autu nema ništa vrijedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije