Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MADE IN CROATIA

Kako je stvoren najveći hrvatski brend: Dalmatinci su se smijali turistima, a sve mijenja Istra. Postali smo velesila

20.04.2023.
u 15:49

Ako stranci rado kupuju francuska vina i švicarski sir, što bi hrvatsko kupili? Problem nastaje kad trebam donijeti odluku što pokloniti inozemnim prijateljima, a da nosi natpis 'Made in Croatia' te da bude u skladu s njihovim ukusom

Komentara 4

Avatar Cohen
Cohen
16:49 20.04.2023.

Prijateljima Amerikancima moram slati Cherry Brandy od Maraske (boja višnje, a ne prozirni Maraschino). Pijuckaju vrlo, vrlo štedljivo.

DU
Deleted user
13:41 22.04.2023.

Kaj treba,ne treba ništa posebno.Treba obnoviti staračka domaćinstvs u Dalmaciji.Nastaviti tradiciju Konoba i hrastovih bačvi u kojima se čuva i toči vino u konobama.Uz ponudu dalmatinskog pršuta ,sira ,maslina .....

T7
Toro. 71
18:28 20.04.2023.

Je li Prezidente isto rekao da se nebaci !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije