Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tuđman u neformalnom druženju s varaždinskim biskupom

miroslav tuđman
Marko Jurinec/PIXSELL
12.12.2009.
u 17:17

Predsjednički kandidat Miroslav Tuđman dan je proveo u Varaždinu u naformalnom druženju s varaždinskim biskupom monsignorom Josipom Mrzljakom.

Predsjednički kandidat Miroslav Tuđman današnji je dan proveo u Varaždinu u neformalnom druženju s varaždinskim biskupom monsignorom Josipom Mrzljakom te nije davao nikakve izjave za medije.

U 19 sati će održati predizborni skup u velikoj dvorani u Zagrebačkoj ulici na kojem će uz kandidata Miroslava Tuđmana govoriti i profesor doktor Zdravko Tomac.

Danas u u 12 sati Tuđman je prisustvovao obilježavanju spomena na prvoga hrvatskog predsjednika, njegova oca, doktora Franju Tuđmana u Muzeju Mimara u Zagrebu u organizaciji Udruge hrvatska baština.

Komentara 238

BA
baltazar
23:11 12.12.2009.

Ponovno dolazi vrijeme ponosa.

PO
Ponosnamojaje
15:16 13.12.2009.

moral hvala i Bravo

PO
podravec
22:51 12.12.2009.

DŠ, kopiraš Galića, koji uvijek počinje sa :»Po nekim izjavama...Bush se interesirao ili Tuđman je ......» a nikad nema argumente nego su samo nagađanja ili ono:»Što je babi milo to se babi snilo»:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije