Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
93 4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Toni66:

    Ne ide li jadnije od strane vrha Amerike . Istražuju Predsjednika 4 godine tvrde da je postavljen od Putina pišu sve mogučer i nemoguče istine ; gadosti i to iz radosti .A nisu ništa dokazali . Gle ovo tamo u ... prikaži još!tamo u Ukrjini gdje su drugi na terenu več došli do zaključaka svjedoka i dokaza da se radi o korupciji i strahovitim iznosima ... Ne smije se Američki predsjednik informirati zanimati dali je to istina? I očemu se rdi dali su Ukraji8nske službe to preispitale ? . Jer je mladi gospon visoka zvijerka ;: dok predsjednika Amerike jenazivati bolesnikom i lopinom, špijunom i sve treba istraživati godinama i stalno ga zlostavljati,, Tako da mu se cijela Kina Rusija i mnogi drugi smiju kako je Miljarder i predsjednik ali sromah mora da moli za zaid i ogradu Amerike ( Iako stotine km več postoje tih ograda... i ako ne kaže da ide na zahod več je super sumnjimv. - Amerilćkom KGB .i njegovim dodoatnim neumornima legalnim kontrolorima ,.. A njima se kako čujem se pridružuju još više raznih službi koji ndaziru "slobodu i demokraciju" na američki način totalnimporisluškivankem i osuđivanjemsvakog poteza Predsjednika Amerike . Kratko rečeno samo jako mentalno oslabljeni si žele takvo radno jadno mijesto . Svi te moraju kao "poštivati pozdravaljati stijati mirno ali sprdačinu ne samo sa tobom nego i sa tvojom ženom prikazivati ju kao tešku glupaču neškošlovanu polukurvu i ( Juče rnjemačka tv - komedija- vređanja ! ) To je beskrajnio legalno i veselo ..

  • Marsijanac:

    Za saslusavanje o opozivu 'demokrati" moraju imati vecinu u kongresu i senatu a senat je pod kontrolom republikanaca. Dakle samo bjesomucno drecanje lijevicara i uludo trosenje novca i vremena. Nevjerovatna mrznja na covjeka koji je uspjesan biznismen, pametan , ne ... prikaži još!e pije, ne pusi , svoju placu je darovao i uzdigao je postenu i uspjesnu djecu. Podigao je privredu USA na razinu koja do sad nikada nije vidjena. Go Trump go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Deleted user:

    Da sam Amerikanac opet bih glasovao za Trumpa. Ekonomija i zaposlenost najjača u posljednjih pedesetak godina, istrijebio je Islamsku Državu u Iraku, vadi mast okorjelim korumpiranim političkim elitama u SAD-u ... naravno da ne valja Sorošu i njegovim ''demokratsko-liberalnim'' lupežima.

Još iz rubrike Vijesti

3
ISPLAĆIVALA SI NAKNADE

Višemilijunske malverzacije u Centru za rehabilitaciju i Domu za starije i nemoćne

SKUPA ŠKOLA

Želite li uslugu istjerivanja vraga iz kuće? Može, ali to ima svoju cijenu

STIGLI I VATROGASCI, VETERINAR...

Htjeli ispeći svinje na ražnju u jednom podrumu u Njemačkoj pa intervenirala policija