Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOŠTRIO RETORIKU
Povratak na članak

Trump: To je državni udar, SAD-u prijeti građanski rat

"Kako svaki dan sve više doznajem, zaključio sam da se ne provodi postupak opoziva (impeachment), to je DRŽAVNI UDAR", napisao je Trump na Twitteru

Komentari 26

MA
Marsijanac
18:43 02.10.2019.

Za saslusavanje o opozivu 'demokrati" moraju imati vecinu u kongresu i senatu a senat je pod kontrolom republikanaca. Dakle samo bjesomucno drecanje lijevicara i uludo trosenje novca i vremena. Nevjerovatna mrznja na covjeka koji je uspjesan biznismen, pametan , nee pije, ne pusi , svoju placu je darovao i uzdigao je postenu i uspjesnu djecu. Podigao je privredu USA na razinu koja do sad nikada nije vidjena. Go Trump go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
TO
Toni66
18:35 02.10.2019.

Ne ide li jadnije od strane vrha Amerike . Istražuju Predsjednika 4 godine tvrde da je postavljen od Putina pišu sve mogučer i nemoguče istine ; gadosti i to iz radosti .A nisu ništa dokazali . Gle ovo tamo utamo u Ukrjini gdje su drugi na terenu več došli do zaključaka svjedoka i dokaza da se radi o korupciji i strahovitim iznosima ... Ne smije se Američki predsjednik informirati zanimati dali je to istina? I očemu se rdi dali su Ukraji8nske službe to preispitale ? . Jer je mladi gospon visoka zvijerka ;: dok predsjednika Amerike jenazivati bolesnikom i lopinom, špijunom i sve treba istraživati godinama i stalno ga zlostavljati,, Tako da mu se cijela Kina Rusija i mnogi drugi smiju kako je Miljarder i predsjednik ali sromah mora da moli za zaid i ogradu Amerike ( Iako stotine km več postoje tih ograda... i ako ne kaže da ide na zahod več je super sumnjimv. - Amerilćkom KGB .i njegovim dodoatnim neumornima legalnim kontrolorima ,.. A njima se kako čujem se pridružuju još više raznih službi koji ndaziru "slobodu i demokraciju" na američki način totalnimporisluškivankem i osuđivanjemsvakog poteza Predsjednika Amerike . Kratko rečeno samo jako mentalno oslabljeni si žele takvo radno jadno mijesto . Svi te moraju kao "poštivati pozdravaljati stijati mirno ali sprdačinu ne samo sa tobom nego i sa tvojom ženom prikazivati ju kao tešku glupaču neškošlovanu polukurvu i ( Juče rnjemačka tv - komedija- vređanja ! ) To je beskrajnio legalno i veselo ..

VL
DU
Deleted user
19:58 02.10.2019.

Da sam Amerikanac opet bih glasovao za Trumpa. Ekonomija i zaposlenost najjača u posljednjih pedesetak godina, istrijebio je Islamsku Državu u Iraku, vadi mast okorjelim korumpiranim političkim elitama u SAD-u ... naravno da ne valja Sorošu i njegovim ''demokratsko-liberalnim'' lupežima.

VL
MA
Marsijanac
18:34 02.10.2019.

Dubokaq drzava, ta masonska bagra, zajedno sa DEMONkratima, koje kakvim antifama i kvazi-liberalima nastoje svim mogucim nacinima srusiti Trumpa.Ma od 300 TV postaja samo je jedna bila za Trumpa ( Fox) a ipak je pobjedio. Pametniji je on od svih njih zajedno. Go Trump go!

VL
TE
TEUTA
21:45 02.10.2019.

Tramp zasluzuje Nobelovu nagradu za mir.

VL
SS
sokac sa drave
19:38 02.10.2019.

Oni su ga izabrali kao i Klintona i Obamu sa jednim ciljem da moraju ratovati ,haraciti i pustositi.A sada odjednom on prica ponekad iprijeti ali kao pametan covjek ne ratuje i ne otima sirotinji pravo na zivot.To je jedini razlog stoga hoce smijeniti,vrijeme im bjezi a on nece pa nece ratovati.

VL
HO
homophob
18:34 02.10.2019.

Ovo je samo intimidiranje plasljivih jer je nezakonito - ili recimo, bezvrijedno slati pozive na saslusavanje na koje se ne mora odazvati! Na te "istrazivacke razgovore" u pripremi opoziva se ne treba niti obazirati jer ne postoji "Instrumenat Opoziva" jer nikada nije u toj temi glasano u Predstavnickom Domu!!!!! Za saslusavanja Demokreti najprije moraju imati "vecinu ruku" na Article of Impeachment! To jos nije doslo na red jer nije niti predlozeno!

VL
TO
Toni66
18:47 02.10.2019.

Kako znamo jakih bogatih velikoih država ; ima skoromnjih ne pre bogatih ali stabilni mirni i bez večih problema .. Tako je isto i kod ljudi ako je netko jak i bogat ne znači i da je pošten i pametanpametan ujedno . Može da bud isto tako veliki bjednik i duši i karakteru ...... Nažalost i takav bjednik da se sramoti naokolo a da nije ni svjestan primitivizma i sramote ...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:01 02.10.2019.

Ovo je demokracija na Americki nacin! Covik pobjedio i nedaju mu mira! A sve govore3 u rusiji nema demokracije! Rusija je jedna od najdemokratski drazava. Ovdje svak ima ista prava!

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:09 02.10.2019.

Idemooooo.kokice, sijemenke, secerleme..Uhvatite prvi red..Sto prije..pocinje zabava ..

VL
Avatar Foton
Foton
22:49 02.10.2019.

Upravo sam cuo Trumpov govor. Nazvao je sefa odbora Kongresa Shiffa izdajicom, varalicom, ljigavcem,, koji je medju ostalim napisao transkript ragovora sa Zelinskijim,i to onaj transkript koji je Bijela Kuca isporucila Kongresu?!? Mislim da svima postaje jasno da imamo posla sa opasno neuravnotezenim covjekom. To izgleda ne smeta ovdasnje komentatore. Blago siromasnima duhom.

VL
HU
hudarupa3
22:23 02.10.2019.

Amerikanci su sazreli za uvođenje komunizma, oni su baš ono Jugoslaveni u duši, gaje bratstvo i jedinstvo već stoljećima... Nek malo Rusi ruše komunizam da zamijene uloge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.