Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni skup

Trump: Spasili smo milijune života

U.S. President Donald Trump holds a campaign rally at Erie International Airport
Foto: TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
21.10.2020.
u 06:46

Trump nije propustio napasti demokratskog kanidata Joea Bidena i njegovu zamjenicu Kamalu Harris.

Spasili smo milijune života, pogledajte naše brojke glede koronavirusa, a pogledajte europske", kazao je američki predsjednik Donald Trump na predizbornom skupu u Pennsylvaniji u srijedu.

 

Pred svojim  obožavateljima u Erieu, u Pennsylvaniji, jednoj od ključnih država u utrci za Bijelu kuću, Trump se pohvalio odgovorom svoje administracije na pandemiju koronavirusa, a nije propustio napasti demokratskog kanidata Joea Bidena i njegovu zamjenicu Kamalu Harris.

Trump je pokazao i video-uradak u kojem demokratski kandidat i njegova kandidatkinja za dopredsjednicu govore negativno o fracking-metodi vađenja nafte i plina.

"Moguća zabrana  frackinga teško bi opteretila gospodarstvo Pennsylvanije, zbog kojeg bi stotine tisuća radnih mjesta nestalo.Ovo su izbori između Trumpovog superekonomskog oporavka i Bidenove depresije. Joe Biden želi ugasiti Ameriku, od njega možete očekivati samo izdaje", govorio je Trump, navevši kako demokratski kandidat ukloniti granice. 

"Amerikanci, kako možete imati zemlju bez granica?", zaključio je Trump u Pennsylvaniji.

Američki predsjednički izbori su 3. studenoga. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije