Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Federalni sud

Novi udarac Trumpovim naporima da ospori izbore: Odbačena tužba o glasovanju poštom u Pennsylvaniji

Mailed election ballots are stored before counting at the Philadelphia Convention Center in Philadelphia
Foto: Jarrett Renshaw/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
22.11.2020.
u 07:20

Sudac je slučaj opisao kao "nategnute argumente bez osnova i spekulativne optužbe"

Federalni sud odbacio je u subotu tužbu koju je pokrenuo tim predsjednika Donalda Trumpa kojom se nastojalo poništiti milijune glasova pristiglih poštom na predsjedničkim izborima u Pennsylvaniji.

Presuda koju je izrekao sudac Matthew Brann najnoviji je udarac Trumpovim naporima da ospori izbore 3. studenog, koje je izgubio od demokratskoga kandidata Joea Bidena.

VIDEO Trumpov odvjetnik Giuliani žustro je pokušao osporiti rezultate izbora, a od nervoznog znojenja niz lice mu je kapala boja za kosu!

Brann je slučaj opisao kao "nategnute argumente bez osnova i spekulativne optužbe".

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar ukurtapash
ukurtapash
18:17 22.11.2020.

trump se republikanskom sucu kojeg je imenovao obama ekspresno zahvalio, i napomenuo kako njima i trumpu odgovara brza presuda, ponajprije zato sto trumpov tim dobiva na vremenu i brzi put ka ustavnom sudu gdje robinette bideta ceka njegov stari prijatelj clarence thomas. btw, prestanite citati mainstream medije.

PR
Prat
07:51 25.11.2020.

A uratka..cijedila mu se boja za kosu..kao da piše o invalidima iz života na vagi. Ni riječi o procesu i detaljima odbacivanja optužbe očite prevare.

LO
Lolita3
08:33 22.11.2020.

Trump nije ratovao. Bojim se da će Biden (ili njegove sive eminencije koje ga upravo ustoličuju na silu) taj "nedostatak" htjeti otkloniti što prije. Najprije u Europi i to nuklearnim oružjem. Pa ti onda vidi tko je, za tebe, boljiji američki predsjednik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije