Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okomio se na medije

Trump pohvalio veterane i opet 'udario' po novinarima

Donald Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.07.2017.
u 09:10

Događaj u Centru Kennedy, koji je bio najavljen kao domoljubna "noć nade, proslave i komemoracije" u čast veteranima, suorganizirala je baptistička crkva Dallasa.

Američki predsjednik Donald Trump iskazao je poštovanje veteranima u Washingtonu u subotu u Centru Kennedy održavši govor uoči Dana neovisnosti 4. srpnja u kojemu nije propustio ponovno kritizirati medije.

Koristeći podij kako bi se opet okomio na medije, Trump je rekao da "nas lažni mediji žele ušutkati, ali im to nećemo dopustiti".

"Narod zna istinu. Lažni mediji pokušali su nas spriječiti da uđemo u Bijelu kuću, ali ja sam predsjednik a oni nisu".

Događaj u Centru Kennedy, koji je bio najavljen kao domoljubna "noć nade, proslave i komemoracije" u čast veteranima, suorganizirala je baptistička crkva Dallasa.

"Od potpisivanja Deklaracije nezavisnosti  prije 241 godine Amerika je uvijek potvrđivala da sloboda potječe od našeg Stvoritelja. Prava su nam dana od Boga i nema zemaljske sile koja ikad može oduzeti ta prava ", rekao je Trump.

Okupljeni na događaju posvećenom veteranima mahali su američkim zastavicama koje su ih čekale na sjedištima te podizali ruke na molitvu dok je veliki zbor pjevao prije Trumpova govora.

Trump je pohvalio veterane iz svih rodova američke vojske te naglasio da njegova administracija radi na tome da se veteranima poboljšaju uvjeti.

Komentara 15

DU
Deleted user
10:11 02.07.2017.

Tja, kaj se more. Američki predsjednički gospo'n Trump Donaldino rekao je živu istinu, koja mnoge peče gore od svake žeravice. Današnji mediji, bez obzira na državu u kojoj djeluju, jesu upravo to što on tvrdi - pristrani i lažljivi. Jaa bih dodao i to da su nevjerojatno površni jer se dobrim dijelom bave tricma i kučinama te svom mogućim ispraznostima.

Avatar mofo
mofo
10:02 02.07.2017.

A kao nema zasto udarat po novinarima? To sta vi ne zelite prenjeti recimo #americanpravda gdje se vidi sto je to cnn (a time i vi ostali prepisivaci), to nije njegov problem vec vaš..i naš...

RO
robertbruckner
09:48 02.07.2017.

Bravoooooooooooo Trumppppppppp, goni tu komunisticku stoku koja vriedja prezidenta USA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije