Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTE STRAH SLABLJENJA NATO-A

'Trump je kao ugnjetavač iz školskog dvorišta, trebaš biti spreman udariti ga ravno u nos'

13.02.2024.
u 16:44

Uozbiljimo se! NATO ne može biti savez koji funkcionira "a la carte", ovisno o raspoloženju predsjednika SAD-a. To nije: da, ne, sutra, ovisi, kaže Josep Borrell

Ključne riječi

Komentara 20

ED
edgar2
19:00 13.02.2024.

Imaju li u Europi plan B ako Trump pobijedi ostarjelog Bidena?

TR
trpimir2022
18:14 13.02.2024.

Europske marionete na vjetrometini . . .

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:25 14.02.2024.

trump kao niti jedan politicar nije cvijece i ddaleko od covjeka. ali on sada mora zagasiti pozare koji je dementni biden pokrenuo jer u protivnokm ameri ce se raspasti jer naprosto to ne mogu podnijeti. i on j eodlucio zrtvovati nesto da bi ameri opet bili na vrhu. da li je to dobro ili ne ne znam ali ovo sa dementnim sigurno nije opcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije